POPRAVAK BRODSKIH MOTORA SRLOTORA SRL SRLPOPRAVAK BRODSKIH MOTORA SRLRODSKIH MOTORA SRL SRL

Calitate si siguranta

Siguranta pe primul loc

Acesta este motto-ul care ii insoteste pe toti cei din domeniul maritim. Il poti gasi pe punte, in camera de control a motoarelor, in cabinele de odihna, in cabinele personalului. Acestea nu sunt doar simple cuvinte pentru profesionistii POPRAVAK BRODSKIH MOTORA SRLOTORA SRL. IPOPRAVAK BRODSKIH MOTORA SRLRODSKIH MOTORA SRL cred cu tarie in acest motto.

Standardele de inalta siguranta sunt respectate in toate domeniile in care POPRAVAK BRODSKIH MOTORA SRLOTORA SRL este prezenta.

Toti tehnicienii POPRAVAK BRODSKIH MOTORA SRLOTORA SRL sunt instruiti si certificati sa lucreze in conditii de siguranta. Aceasta implica asigurarea unui mediu de lucru care nu prezinta niciun risc, un mediu igienic si sigur. SpecPOPRAVAK BRODSKIH MOTORA SRLRODSKIH MOTORA SRL respecta procedurile de siguranta asigurandu-se ca activitatea lor nu va pune in pericol alte persoane din spatiul de lucru. Acestia reduc intotdeauna pericolele la minimum si le trateaza corespunzator. In cazuri de urgenta, se urmaresc cu strictete procedurile prestabilite.

De asemenea, tehnicienii POPRAVAK BRODSKIH MOTORA SRLOTORA SRL sunt instruiti si certificati in prevenirea si stingerea incendiilor.

Toti tehnicienii din teren sunt supusi cu regularitate unei testari medicale riguroase pentru a putea lucra in conditii speciale.

Tehnicienii POPRAVAK BRODSKIH MOTORA SRLOTORA SRL au asigurare de sanatate internationala.