Generarea energiei

Energia nu poate fi depozitata

Producerea energiei este unul dintre cele mai importante lucruri in zilele noastre. Cerintele de energie cresc, iar exigentele legate de mediu sunt mai restrictive.

Controlul echipamentelor care produc energie reprezinta principala activitate a POPRAVAK BRODSKIH MOTORA SRL. Portofoliul Woodward de echipamente ca motoare si turbine include un set complet de dispozitive: dispozitive electronice de control al rpm, pick-ups, injectoare, actuatoare, debitmetre, supape de reglaj, sincronizatoare, dispozitive de directie si protectie, controlere genset si alte echipamente.

POPRAVAK BRODSKIH MOTORA SRL poate adapta vechiul sistem de control folosind solutiile noii tehnologii. Cand sistemul dumneavoastra de control nu mai este fiabil sau doriti sa supravegheati intregul sistem din camera de comanda, este timpul sa adaptati sistemul. Toate lucrarile de adaptare sunt personalizate astfel incat PBM sa va satisfaca cerintele. Contractul este in general unul „la cheie”.

Fie ca aveti un proiect pentru o noua generare a energiei sau doriti un upgrade pentru sistemul existent, nu ezitati sa ne contactati pentru suport tehnic si/ sau furnizare de dispozitive.

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, verificati sectiunea de descarcare pentru brosuri si specificatii ale produselor si sectiunea Industrie pentru informatii suplimentare despre dispozitive de control si auxiliare pentru turbine.