POPRAVAK BRODSKIH MOTORA SRL

Grupul PBM

Croatia, Slovacia, Romania

Popravak Brodskih Motora d.o.o. (PBM) este o companie care si-a inceput activitatea in domeniul maritim in Croatia. Inginerii care si-au inceput cariera in cel mai mare santier naval din Rijeka si-au infiintat propria companie de reparatii si intretinere echipamente si aparatura navala. Unul dintre cele mai importante sectoare a fost cel al regulatoarelor de motoare si al turbinelor. Astfel s-a creat o relatie stransa cu Woodward Company, cel mai mare producator de sisteme de control la nivel mondial. In timp, PBM a devenit Distribuitor Woodward si Service Independent Autorizat.

Din acel moment, PBM este intr-o continua dezvoltare. PBM s-a extins de la domeniul maritim catre generarea energiei si sectoarele industriale extinzandu-si concomitent activitatile catre alte piete si tari.

Pentru mai multe informatii despre PBM, vizitati website-ul www.pbm.hr

PBM Slovacia este reprezentanta PBM-ului in Bratislava pentru zona Fluviului Dunarea. PBM Slovacia ofera servicii pentru nave fluviale si industria petrochimica. PBM Slovacia este service-ul pentru regulatoare Woodward pentru tarile din Europa de Est. Pentru mai multe informatii despre PBM, vizitati website-ul www.pbm-slovakia.sk