Marine

Sectorul Marin

Divizia PBM Marina are grija de motoarele vasului dumneavoastra

O experienta de mai bine de 20 ani in domeniul maritim a dus la crearea unei echipe de profesionisti cu experienta. Profesionistii PBM abordeaza cerintele cu acelasi entuziasm fie ca e vorba de regulatoare pentru motor, sisteme de control pneumatice, ajustarea timing-ului sau reparatia de pompe de injectie.

POPRAVAK BRODSKIH MOTORA SRL este un service autorizat Woodward si ofera servicii de reparatie a regulatoarelor – pentru motoarele principale si auxiliare si turbinele cu abur. Ori de cate ori aveti o problema cu rpm, PBM o poate rezolva. Cand motorul principal nu respecta comenzile telegrafice, cand motorul functioneaza la supraviteza cand este pornit, cand motorul nu raspunde la incarcare – regulatorul trebuie verificat. Din fericire, inginerii PBM nu se limiteaza la regulatoare – sunt de asemenea experti si in motoare diesel. Puteti beneficia de o analiza completa a motorului dumneavoastra.

Sistemul de comanda pneumatica este crucial in manevrarea motorului principal. Inginerii POPRAVAK BRODSKIH MOTORA SRL il pot repara si testa conform cerintelor. Avand o garantie de un an pentru regulatoare si sistemul de comanda, va puteti concentra atentia asupra altor sisteme ale vasului dumneavoastra.

POPRAVAK BRODSKIH MOTORA SRL Marine engines

Daca aveti nevoie de reparatii ale motoarelor, echipa POPRAVAK BRODSKIH MOTORA SRL va poate satisface nevoile trimitand un specialist oriunde in lume - chiar si pentru reparatii pe mare. Bineinteles, interventia este urmata de un Service Report cu fotografii si o descriere detaliata a lucrarilor efectuate. Aceste rapoarte pot fi utilizate pentru o analiza pe termen lung si de societatile de clasificare.