Governors overhauling

Reparatia regulatoarelor

Puterea ar trebui controlata

Echipamentele grele ar trebui controlate. Dispozitivul care are aceasta functie este regulatorul.

Exista regulatoare pentru mai multe scopuri: pentru motoare cu piston, turbine cu abur, turbine cu gaz, compresoare, etc.

Controlul este important. Echipamentul trebuie tinut sub control tot timpul. In plus, regulatorul trebuie sa raspunda comenzilor noastre si sa le transmita echipamentului.

Regulatorul trebuie sa execute comenzile noastre in siguranta, cu acuratete si fara intarziere.

Pentru a asigura functionarea optima a echipamentului, regulatoarele trebuie folosite corespunzator si intretinute cu regularitate. Woodward este lider mondial in fabricarea regulatoarelor.

Utilizand proceduri adecvate si precise de reparatie si piese de schimb, echipamentul dumneavoastra va fi sub control. POPRAVAK BRODSKIH MOTORA SRL este un Service Autorizat Independent Woodward (Woodward Authorized Independent Service Facility). Prin urmare, POPRAVAK BRODSKIH MOTORA SRL poate repara toate tipurile de regulatoare Woodward, fie ca sunt din domeniul maritim sau din industria offshore, cum ar fi rafinariile.

Experienta vasta a profesionistilor POPRAVAK BRODSKIH MOTORA SRL ofera posibilitatea de a repara toate tipurile de regulatoare. Puteti inainta o cerere de reparatie pentru regulatoare fabricate de diferite companii, ca REGULATEURS EUROPA, DIESEL KIKI- RHD, YANMAR ,ZEXEL, etc.

POPRAVAK BRODSKIH MOTORA SRL dispune de un stoc vast de regulatoare de schimb: regulatoare Woodward ca 3161, UG8/10, PGA EG, PGA, PGA 200/300, PGA 500, regulatoare EUROPA, regulatoare ZEXEL, regulatoare DIESEL KIKI- RHD si alte tipuri sunt intotdeauna disponibile in depozitul PBM.

Pentru a reduce timpul de reparatie la minimum, PBM are un stoc foarte mare de piese de schimb pentru toate tipurile de regulatoare.

In cazul in care aveti nevoie de ingineri de service pentru probe de mare sau aveti nevoie de ajutor la inlocuirea regulatoareor, nu ezitati sa ne contactati. PBM poate trimite specialisti in toata zona de Vest a Marii Negre, de la Odessa la Istanbul.