Engines overhauling

Reparatia motoarelor

Va punem motoarele in functiune

Sa ai un motor nou este intotdeauna cea mai buna solutie. Sa ai un motor vechi care functioneaza ca unul nou este o provocare. Singura modalitate de a face fata acestei provocari este intretinerea regulata.

Expertii POPRAVAK BRODSKIH MOTORA SRL va pot ajuta sa atingeti acest obiectiv. Inginerii de service PBM pot lucra cu motoare in doi timpi si in patru timpi indiferent de producatorul acestuia. Anii de experienta ne-au ajutat sa gasim solutii pentru a reduce timpul de reparatie. Lucrarea este bine facuta, iar descrierea acesteia se regaseste intr-un Service Report cu fotografii si informatii detaliate.

Daca aveti probleme cu motorul defect contactati PBM. O echipa de experti va incerca sa va ajute oferindu-va sfaturi via e-mail. Daca nu putem rezolva problema prin telefon sau e-mail, echipa de experti poate fi trimisa la nava pentru a pune in functiune motorul (motoarele).

POPRAVAK BRODSKIH MOTORA SRL poate efectua lucrari la pompe de injectie, biele, linere, pistoane, turbochargere si la alte echipamente.

In plus, PBM are pe stoc 12 bucati de biele pentru motor de tipul MAN B&W 23/30H. Aceste biele sunt folosite in scopul schimbului – costul corespunde celui de reparatie a bielelor vechi.

Specialistii POPRAVAK BRODSKIH MOTORA SRL pot superviza lucrari pe vas; inginerii cu experienta pot superviza si controla forta de munca si se asigura ca lucrarea este efectuata conform procedurilor producatorului. Supervizarea lucrarii este urmata de un Service Report detaliat insotit de forografii. Acest raport poate de asemenea fi folosit pentru societatile de clasificare.