ss">
Distribution and parts

Livrare si piese

Piesele dumneavoastra sunt la un apel distanta

In calitate de Service Autorizat Independent Woodward, POPRAVAK BRODSKIH MOTORA SRL are un stoc vast de piese originale Woodward. Depozitul acopera o gama larga de piese de schimb: de la piese mici, cum ar fi stifturi, pana la arcuri mari pentru PGA 300. POPRAVAK BRODSKIH MOTORA SRL beneficiaza de un stoc mare de piese originale pentru alti producatori de regulatoare (REGULATEURS EUROPA, DIESEL KIKI- RHD, YANMAR ,ZEXEL, etc.)

Astfel, fara a astepta livrarea pieselor, timpul pentru reparatia regulatoarelor este redus la minimum.

Daca aveti nevoie doar de o piesa de schimb pentru regulatorul dumneavoastra, aceasta este la un apel distanta. Contactati-ne fara ezitare; va vom trimite piesa intr-o zi.

Daca aveti nevoie de piese originale pentru sistemele pneumatice, le puteti gasi la noi de asemenea. Stocul de piese pneumatice include kit-ul de reparatie de la producatori de top - Bosch Rexroth, Mecman, Mannesmann, Hae Won, Nabco, etc. In plus, daca valva dvs. nu poate fi reparata sau nu aveti timp pentru a efectua reparatia, puteti alege valve si cilindri din stocul nostru. Cilindrii de reversare, valvele de reglare si valvele de lansare pentru motoarele MAN B&W MC si valvele de interblocare si pornire pentru motoarele Wartsila/Sulzer sunt intotdeauna pe stoc.

text/javascript" src="../js/jquery.cslider.js">