Distributie MV si LV

Sisteme complete de distribuitie MV si LV

Woodward concepe si integreaza sisteme complete de distribuitie MV (medium voltage) si LV (low voltage) pentru intreaga centrala electrica. Astfel se economiseste timp la montare si permite clientilor nostri sa economiseasca bani inca de la inceput. Datorita faptului ca toate componentele se potrivesc perfect, pornirea rapida a centralei nu reprezinta o problema.

Cu alte cuvinte, Woodward concepe, livreaza, instaleaza si da in functiune Sisteme de Distributie MV (MV Distribution Systems) in conformitate cu specificatiile clientilor nostri. Folosim doar sisteme pretestate de la producatori foarte cunoscuti pentru a asigura cel mai inalt nivel de calitate al sistemului de distribuire a energiei pentru centrala dumneavoastra.

Woodward concepe, produce si sprijina de asemenea o linie completa de protectie inteligenta multifunctionala si relee de control. Acestea sunt folosite pentru o gama larga de aplicatii de generare si distribuire a energiei (e.g. casnica, industriala, reinnoita si grupul electrogen).

POPRAVAK BRODSKIH MOTORA SRL

In plus, Woodward ofera un Sistem de Distributie LV complet (LV Distribution System ) in formele de la 1 la 4 pentru a alimenta toti consumatorii din cadrul centralei. Energia, preluata din spatele cuplei generatorului, este adaptata la standardele tensiunii joase clasice cu ajutorul transformatoarelor centralei. Pentru a asigura o mai buna siguranta, transformatoarele pot fi concepute in sistem redundant.

Un Emergency Genset mai mic si separat alimenteaza LV Distribution System pentru o pornire automata a intregii centrale. LV Distribution System asigura energia atat pentru auxiliarele Genset cat si pentru partea civila: iluminat, aer conditionat, pompe pentru irigatii si altele.