ss">ss">
Crankshaft grinding

Rectificare arbore cotit pe pozitie

Timp de asteptare redus la minimum

Ori de cate ori o defectiune a arborelui cotit creeaza probleme logistice si comerciale, POPRAVAK BRODSKIH MOTORA SRL asigura mediul experimentat si aprobat de reparatie care readuce nava in functiune, serviciile functionand din nou, reducand timpul de asteptare la minimum.

La baza acestei facilitati unice este rectificarea fusului de manivela „pe pozitie” si reparatiile fara a demonta arborele. Cheia succesului acestui serviciu este scopul acestei tehnologii – suficient de usoara pentru a fi transportata cu un avion, suficient de puternica pentru a rectifica si poliza crapaturi si defecte la fusul de manivela.

Folosind abilitati de profesionisti, atingerea unui maestru si instrumente sensibile de masura, specialistii POPRAVAK BRODSKIH MOTORA SRL ating performante uimitoare cu tolerante garantate in limitele specificatiilor producatorului.

Echipa de reparatie pe pozitie a PBM-ului sunt tot timpul in asteptare pentru a raspunde prompt solicitarilor de asistenta si sunt pregatiti sa plece oricand spre orice destinatie a lumii.