ss">
RCS overhauling

Reparatia RCS

Controlul este o necesitate

Nu are importanta ca il denumim Sistem de Manevrare sau Sistem de Control la Distanta.

Important este faptul ca sistemul este actionat pneumatic si utilizat pentru a controla motorul principal. Inainte, inapoi, start, stop si pozitiile telegrafului sunt comenzi ale sistemului de propulsie. Motorul principal trebuie sa execute comenzile capitanului fara a ezita.

Motoarele cu propulsie au diferite constructii si caracteristici ale sistemului de manevrare, tipuri de valve si producatori. POPRAVAK BRODSKIH MOTORA SRL are o experinta vasta cu toate sistemele disponibile pe piata in zilele noastre: MAN B&W (produs sub diferite licente), Wartsila/Sulzer sau system Akasaka.

Specialistii POPRAVAK BRODSKIH MOTORA SRL sunt instruiti sa repare si sa testeze sistemul complet, remediind eventualele defectiuni. Company noastra furnizeaza suport tehnic si detectare a defectiunilor tehnice si via email.

Avand un stoc vast de valve pneumatice si kit-uri originale de reparatie de la WABCO, NABCO, WESTINGHOUSE, NORGREN, BOSCH REXROTH, MANNESMANN, MECMAN si ati producatori, PBM este pregatita sa transforme vasul dvs. intr-unul operational la timp pentru imbarcare. Stocul de pneumatice al PBM-ului ofera posibilitatea de a efectua lucrari cu motoare MAN B&W MC, Wartsila/Sulzer si Akasaka concomitent.

Exista de asemenea posibilitatea de a comanda un set de valve la schimb; astfel timpul de reparatie va fi redus, iar valvele pot fi inlocuite chiar si in timpul unei operatiuni cargo, economisind timp pretios.